FAQ

Mag ik zelf bepalen welke foto’s ik wil laten bewerken?

Jazeker, door middel van een online beeldbank kun je zelf uit de Raw selectie kiezen welke foto’s je wilt hebben.

Ik wil graag ieder kwartaal een Personal Brand Shoot boeken.
Is er een pakket deal beschikbaar?

Jazeker, en is een kwartaalpakket beschikbaar waarbij we elk seizoen een shoot inplannen.

Ik wil graag foto’s laten maken op meerdere locaties kan dat?

Geen probleem, Laten we de mogelijkheden bespreken!

Mag ik van outfit wisselen tijdens een lifestyle/branding shoot?

Ja dat mag natuurlijk. Tijdens de fotoshoot mag je drie keer van outfit veranderen per shoot.

Beschik je over een vaste fotolocatie?

Nee, want er zijn zoveel bijzondere locaties binnen en buiten die perfect kunnen aansluiten bij wat jij wilt uitstralen. Bij de pakketten zijn geen locaties inbegrepen en mag jij de locatie kiezen en regelen. Kom je er zelf niet uit? Dan help ik je daar natuurlijk graag bij en kan je de locatie tegen een meerprijs boeken.

Hoe zit het met de algemene voorwaarden?

Ik voer de werkzaamheden uit volgens de algemene voorwaarden DuPho. Aanvulling op een belangrijk stuk uit de voorwaarde, Ik maak u er graag op attent dat ik een auteursrecht regeling handteer, waarbij foto's niet zonder schriftelijk akkoord doorverkocht en/ of verstuurd mogen worden aan derden. De auteursrechten en beeldrechten blijven ten allertijden in het bezit van de maker mits hier passende afspraken voor zijn gemaakt die door beide partijen zijn ondertekend. Als het doeleinde van de gemaakte content anders word als afgesproken dient dit gecommuniceerd te zijn met de maker en hier kunnen kosten voor gerekend worden.


Ik ben in geen vorm aansprakelijk te stellen op privacy schending of auteur claims die als gevolg komen van gemaakt werk in opdracht van de opdrachtgevers. Het is niet toegestaan beeldmateriaal op welke manier dan ook te bewerken, photoshoppen of te voorzien van een filter. Bij het ondertekenen van deze offerte geeft u akkoord dat de maker het gemaakte beeldmateriaal mag gebruiken voor portfolio en sociaal media.


Ik raad aan beeldmateriaal wat is bestemd voor drukwerk te laten uitvoeren door de maker, ik werk met een professionele drukkerij die bekend zijn met mijn kleurprofiel. Ik ben niet verantwoordelijk voor drukwerk wat door een andere partij is geproduceerd.

Bekijk hier onze algemene voorwaarden